Roleta za balkon

roleta za balkon

Roleta za balkon

Balkon je dragocen del naše domače oaze, kjer lahko uživamo v svežem zraku, sončnih žarkih in čudovitem razgledu na okolico. Da bi ta prostor postal še bolj udoben in zaseben, priporočamo, da mu dodate kakovostne rolete za balkon. Rolete za balkon niso le odlična rešitev za povečanje zasebnosti, temveč pomagajo tudi regulirati svetlobo in prispevajo k energetski učinkovitosti vašega doma. V naši ponudbi boste našli različne vrste senčil in rolete za balkon, vključno z nadokenskimi, predokenskimi in poševnimi roletami, zato verjamemo, da boste našli rešitev, ki bo ustrezala vašim željam in potrebam.

 

Rolete za balkon, ki jih najdete v naši ponudbi:

Nadokenske rolete

Najbolj pogosta izbira za novogradnje (primerne pa so tudi za sanacije) so nadokenske, ki se skupaj z oknom montirajo v pripravljeno odprtino. Odlikujeta jih odlična toplotna in zvočna izolacija, odlično pa se obnesejo tako na zasebnih, kot tudi javnih objektih.

  • Elegantna zasnova: V naši ponudbi so na voljo nadokenske rolete za balkon v različnih barvah in materialih, kar vam omogoča, da izberete take, ki se bodo najboljše skladale s celotnim izgledom vašega objekta in notranjo opremo vašega balkona.
  • Energetska učinkovitost: Pri energetsko varčni gradnji je pomembno, da je poraba energije pri bivanju kar se da nizka. Pri tem se odlično izkaže nadokenska roleta ROLTEK, ki z dobro izolirano omarico in spuščenim lamelnim plaščem preprečuje izgube energije skozi okna.
  • Dodatna zaščita pred vremenskimi vplivi: Poleg zaščite pred soncem in radovednimi pogledi nadokenske rolete pomagajo tudi pri zmanjševanju hrupa in vaš balkon zaščitijo pred vremenskimi vplivi, kot so dež, veter in sneg.

 

Predokenske rolete

Ker omarice rolete niso nameščene nad okno, temveč pred njega se predokenske rolete za balkon lahko enostavno vgradijo brez posegov v obstoječ objekt. Iz tega razloga so priljubljena izbira za vse, ki želijo svojemu domu naknadno dodati rolete za balkon. So učinkovita rešitev za zaščito pred sončno pripeko, mrazom ali radovednimi pogledi. Glavne prednosti predokenskih rolet za balkon vključujejo:

  • Učinkovita zaščita pred soncem: Predokenske rolete lahko popolnoma zakrijejo balkonsko okno, kar omogoča popolno zaščito pred sončno pripeko in UV-žarki. Tako boste lahko uživali na balkonu tudi v vročih poletnih dneh.
  • Izboljšana izolacija: Predokenske rolete delujejo tudi kot dodaten sloj izolacije, kar pripomore k zmanjšanju izgube toplote pozimi in ohranjanju prijetne temperature v prostoru.
  • Povečana zasebnost: Ko predokenske rolete za balkon zaprete, boste imeli v prostoru popolno zasebnost, kar je še posebej velika prednost v gosto poseljenem v mestnem okolju.

 

Poševne rolete

Pri senčenju oken nepravilnih oblik se odlično obnese poševna roleta za balkon. Prilagojene so različnim naklonom in oblikam in s tem omogočajo optimalno izkoriščanje prostora, hkrati pa zagotovijo vse učinkovitosti, ki vam jih ponujajo tradicionalne rolete in druga senčila. Glavne prednosti poševne rolete za balkon vključujejo:

  • Popolna prilagodljivost: Poševne rolete se lahko prilagajajo različnim naklonom, kar vam omogoča učinkovito senčenje in izkoristek celega prostora na vašem balkonu.
  • Zaščita pred vremenskimi vplivi: Ne glede na to, ali je vaš balkon izpostavljen močnemu vetru ali soncu, vam poševne rolete nudijo zanesljivo zaščito. Hkrati so učinkovita rešitev tudi za zaščito pred drugimi vremenskimi vplivi, kot so hrup in radovedni pogledi sosedov.
  • Eleganten in estetski izgled: Poševne rolete se prilegajo neobičajnim oblikam balkonskih oken in s svojim dovršenim dizajnom zagotovijo, da vaš dom deluje usklajeno in elegantno.

 

Podjetje Roltek ponuja visokokakovostne rolete za balkon, ki so izdelane iz trpežnih materialov in opremljene z najsodobnejšo tehnologijo za upravljanje. Ne glede na to, ali želite nadokenske rolete, predokenske rolete ali poševne rolete, boste našli rešitev, ki bo izpolnila vaše potrebe in pričakovanja.

 

 

Dodatne lastnosti in značilnosti, ki odlikujejo naše izdelke:

Integrirani komarniki

Določeni sistemi rolete za balkon omogočajo vgradnjo integriranih komarnikov, ki vašemu prostoru zagotavljajo enostavno zaščito pred nadležnimi insekti. Z vgradnjo komarnika mrčesu preprečite vstop v vaš dom, ko ga ne potrebujete, pa ga lahko preprosto zvijete in skrijete v omarico. Določeni sistemi Roltek rolet vam omogočajo, da komarnike vgradite tudi naknadno.

Standardno motorno upravljanje

Roleta za balkon je na voljo opremljena tudi z motoriziranim pogonom. Na voljo je upravljanje prek stikala, ali pa se odločite za upravljanje z daljincem. Na voljo je tudi nadgradnja, ki vam omogoča inteligentno upravljanje rolete za balkon s pomočjo pametnega telefona.

Certificirani izdelki z najvišjimi standardi

Izdelke v lastni proizvodnji izdelujemo sami in testiramo njihovo odpornost na vplive vremena, kot so veter, dež in sonce. Naša strast je iskanje najbolj optimalnih rešitev na področju senčenja in zaščite pred mrčesom, ki bodo strankam omogočile čim bolj udobno bivanje in zadovoljstvo v njihovih prostorih.

 

Roleta za balkon je odlična naložba v udobje, zasebnost in energetsko učinkovitost vašega doma. V podjetju Roltek vam ponujamo široko paleto možnosti, vključno z nadokenskimi, predokenskimi in poševnimi roletami, ki bodo izpolnile vaše želje in potrebe vašega doma. Ne samo, da boste s tem izboljšali funkcionalnost svojega balkona, temveč tudi celoten prostor, v katerem živite. Izberite rolete Roltek in si zagotovite kakovostne, estetske in funkcionalne rolete za balkon.

Share this post