PREDOKENSKE ROLETE

Tukaj smo, da vam pomagamo

Predokenske rolete (cenik in druge informacije vam bodo z veseljem posredovali naši strokovnjaki) so odlična rešitev za že obstoječe objekte, kjer vgradnja rolet v odprtino skupaj z oknom ni mogoča.

Predokenske rolete

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  Predokenska roleta: INDIVIDUALEN DIZAJN IN VISOKA PRILAGODLJIVOST

  Ker roletne omarice niso nameščene nad okno, ampak pred njega, jih je mogoče vgraditi brez posegov v obstoječo stavbo. Iz tega razloga je predokenska roleta idealna izbira za vse, ki si želijo senčila naknadno dodati na svoja okna. Na voljo so v številnih različicah, zato se predokenske rolete lahko prilagodijo vašim željam in potrebam objekta.

  predokenska roleta

  CERTIFICIRANI PRODUKTI

  Na vaše nove izdelke vam nudimo 5 let garancije.

  ENERGETSKA UČINKOVITOST

  Z vgradnjo naših izdelkov lahko poskrbite za do kar 30% prihranka energije pri ogrevanju vašega prostora.

  VARNOST

  Predokenske rolete vaš prostor ščitijo tako pred poškodbami stekla, kot tudi pred vlomi morebitnih vlomilcev..

  ZAŠČITA PRED VREMENSKIMI VPLIVI

  Predokenske rolete poskrbijo, da je vaš prostor zaščiten pred različnimi vremenskimi vplivi, vročino in bleščanjem.

  ENOSTAVNA NADGRADNJA

  Z vgradnjo integriranega komarnika vas lahko predokenska roleta brani tudi pred vdorom nezaželenih insektov.

  IZDELAVA PO MERI

  Zaupajte nas svoje želje in poskrbeli bomo, da bodo predokenske rolete izdelane v dimenzijah in barvah, ki bodo ustrezale vašim prostorom.

  predokenske rolete cenik

  PENTO PREDOKENSKE ROLETE (aluminij)

  Najbolj razširjen sistem rolet je aluminijasta roleta PENTO v obliki peterokotnika. So idealna izbira za zaključene strukture, možna pa je tudi inštalacija na novogradnje, če vam je všeč videz vidne omarice.  Sistem PENTO se lahko enostavno nadgradi tudi z vgradnjo integriranega komarnika, ki je na voljo tudi z ročnim ali motornim upravljanjem. Sistem je mogoče tudi avtomatizirati z daljinci in stikali na časovno uro. Če sistem PENTO nadgradite z varnostnim paketom boste vlomilcem preprečili možnosti za vdor skozi okna.

  VELIKOSTI OMARIC: 7
  TIPI LAMEL: 19
  BARVNE KOMBINACIJE: 168


  QUADRO ROLETNI SISTEM (aluminij)

  Tako za dokončane objekte, kot tudi prenove in novogradnje so  aluminijaste rolete QUADRO s kvadratnim ohišjem odlična izbira. Sistem QUADRO ima enake tehnološke zmogljivosti kot sistem PENTO, odlikuje pa ga močnejša omarica, ki je izdelana iz ekstrudiranega aluminija. Upravljanje rolet sistema QUADRO, je mogoče ročno s pomočjo jermena ali enojne vrvice, po želji pa tudi z žičnim ali daljinskim motorjem. Sistem QUADRO je izjemno prilagodljiv, saj so ohišje, vodila, končne letve in lamele na voljo v najrazličnejših barvah.

  VELIKOSTI OMARIC: 5
  BARVE LAMEL: 19
  STANDARDNE BARVE: 8


  RONDO PREDOKENSKE ROLETE (aluminij)

  Zaradi elegantne zaobljene oblike so rolete RONDO lep estetski element, ki bo čudovito dopolnil vsak prostor. Rolete RONDO so primerne tako za dokončane objekte, kot prenove in novogradnje. Gre za tehnološko dovršene in trajne rešitve za senčenje vašega objekta. Zaradi svoje zasnove, ki omogoča ustrezno odtekanje vode, jih svetujemo na mestih, kjer na omarico pada dež. Rolete je mogoče nadgraditi z vgradnjo integriranega komarnika, pri čemer lahko izbirate med ročnim ali motoriziranim upravljanjem.

  VELIKOSTI OMARIC: 5
  BARVE LAMEL: 21
  BARVNE KOMBINACIJE: 168


  INTEGO PODOMETNE ROLETE (aluminij)

  Petkotna omarica sistema rolet INTEGO se pred izdelavo fasade montira na pripravljene zobe. Ker se sistem rolet lepo prilega pod fasado, poskrbi za estetski videz objekta. S pomočjo servisnega pokrova lahko iz zunanje strani po potrebni enostavno dostopamo do mehanizma. Zaradi naklona je del omarice pod fasado viden. Sistem INTEGO nudi možnost vgradnje integriranega komarnika (pri tem je potrebno pri zobu upoštevatu 20mm več globine). Rolete lahko upravljamo s trakom, monokomando ter motorjem na stikalo ali daljinec.

  VELIKOSTI OMARIC: 7
  NAKLON POKROVA OMARICE: 20°
  STANDARDNE BARVE: 8


  Q.INTEGO PODOMETNE ROLETE

  Rolete INTEGO so priljubljena izbira pri novogradnjah. Ekstrudiran servisni pokrov sistemu tudi pri širših oknih zagotovi stabilnost, poseben dizajn zaključne letve pa omogoča zapiranje omarice tudi kadar so rolete dvignjene. Ker je omarica oblikovana pod kotom 90°, je servisni pokrov pod fasado popolnoma neopazen. Na voljo sta tudi vgradnja integriranega komarnika, ter motorsko upravljanje, ki poskrbita, da je sistem Q.INTEGO odlična izbira za vse, ki si želijo popolno udobje bivanja.

  VELIKOSTI OMARIC: 5
  VRSTE LAMEL: 7
  BARVNE KOMBINACIJE: 168

  Da bi zagotovili kakovostne in zanesljive izdelke v podjetju Roltek sami proizvajamo aluminijaste profile, ki sestavljajo (tudi) naše predokenske rolete. Izjemno obstojni in kakovostni profili so enostavni za čiščenje, zaradi prašno barvane površine pa jih ni potrebno nikoli ponovno barvati. Polnilo iz okolju prijazne pene jim daje stabilnost, prašno barvanje pa zagotovi odpornost na vremenske vplive. Ne samo, da vas bodo branili pred zunanjimi vplivi, ampak vam nudijo tudi večjo varnost v primeru morebitnih vlomov.

  Vedno se potrudimo, da najdemo ustrezno rešitev za vsako željo naših strank – zato tudi kotni spoji niso prevelik izziv za nas! Če potrebujete rešitve za senčenje oken s kotnimi spoji kontaktirajte naše strokovnjake ali pa obiščite naš razstavni salon in z veseljem vam bomo predstavili možnosti za predokenske rolete (cenik vam lahko pripravimo glede na specifikacije posameznega projekta).

  Če si želite čist in dovršen izgled za vaše predokenske rolete, potem je opcijska dizajn zaključna lamela odlična izbira za vas. Lamela popolnoma zapre omarico in poskrbi, da sta predokenska roleta in njen mehanizem zaščitena pred umazanijo in različnimi vremenskimi vplivi.

  S pomočjo pestrega izbora različnih barv in površinskih struktur zaključnih letev, omaric in vodil lahko poskrbite, da se bodo predokenske popolnoma skladale s celotnim izgledom vašega objekta. Če potrebujete pomoč pri izbiri pravih barv, se lahko vedno obrnete na naše osebje.

  Zaradi unikatnosti in specifičnih potreb vsakega projekta, je cena vedno odvisna od različnih faktorjev. Če vas zanimajo predokenske rolete cenik in druge informacije dobite pri naših strokovnjakih, ki vam bodo z veseljem pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaše želje in potrebe vašega doma.

  Galerija