ROLETE ZA STREŠNA OKNA

Tukaj smo, da vam pomagamo

V naši ponudbi so na voljo tudi rolete za strešna okna, ki poskrbijo za optimalno svetlobo in klimo v prostoru in ga zaščitijo pred hrupom, vročino in različnimi vremenskimi dejavniki.

Rolete za strešna okna

Pošlji povpraševanje

  KAKOVOSTNO IN ZANESLJIVO SENČENJE NE GLEDE NA POLOŽAJ OKEN

  V podjetju Roltek vam nudimo rešitve za senčenje vseh oblik oken, med drugim so na voljo tudi rolete za strešna okna. Zasnovane so tako, da sneg ali dež ne zastajata na roleti, upravljanje in regulacija pa sta mogoči s pomočjo standardnega motorja. Izberete lahko tudi možnost, da rolete poganja sončna energija – na voljo je namreč tudi dobava solarnega modula z baterijo.


  CERTIFICIRANI PRODUKTI

  Na vaše nove izdelke vam nudimo 5 let garancije.

  ENERGETSKA UČINKOVITOST

  Z vgradnjo naših izdelkov lahko poskrbite za do kar 30% prihranka energije pri ogrevanju vašega prostora.

  ZAŠČITA PRED VREMENSKIMI VPLIVI

  Rolete vaš prostor ščitijo tako pred poškodbami stekla, kot tudi pred vlomi morebitnih vlomilcev.


  ROLETE ZA STREŠNA OKNA VECTO

  Sistem VECTO smo razvili z namenom, da zaščitimo sončne kolektorje pred pregrevanjem in omogočimo senčenje večjih strešnih površin iz stekla. Sistem VECTO je primeren tudi za zaščito večjih steklenih površin, kot so na primer zimski vrtovi.

  MAKSIMALNA ŠIRINA (cm): 180
  TIPI LAMEL: 3
  MAX. STOPNIJE NAKLONA: 45°


  Lahke, ampak izredno stabilne lamele so izdelane iz valjanega aluminija, ki je polnjen z izolativno peno. Izbirate lahko med lamelami v treh različnih dimenzijah.

  Za upravljanje rolete za strešna okna je na voljo standardno motorno upravljanje (izbirate lahko med stikalom ali daljincem). Za motorno upravljanje je potreben dovod elektrike 220V.

  Da bi omogočili eleganten izgled in skladnost z celostno podobo objekta so vsi roletni sistemi podjetja Roltek na voljo v številnih oblikah in barvah. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami in oblikami lamel ter kar 21 standardnimi barvami.

  Razvili smo sistem za senčenje, ki poskrbi, da so sončni kolektorji zaščiteni pred pregrevanjem. Rolete VECTO se montirajo nad solarni panel, ob preveliki vročini pa jih lahko z daljincem zaprete in tako celice zaščitite pred močnimi sončnimi žarki.

  Rolete za strešna okna sistema VECTO si odlična rešitev za kakovostno senčenje tudi večjih steklenih površin (npr. zimski vrt).

  Lahke, ampak izredno stabilne lamele so izdelane iz valjanega aluminija, ki je polnjen z izolativno peno. Izbirate lahko med lamelami v treh različnih dimenzijah.

  Omarice pri roletah sistema VECTO so na voljo v petkotni ali polkrožni obliki. To vam omogoča, da izberete omarico, ki se bo najbolj skladala z videzom vašega objekta.

  Kakovostna montaža

  Nikakor ne smemo pozabiti, da izbira pravih senčil še ni dovolj. Kakovostna montaža je ključnega pomena, saj poskrbi, da vam bodo senčila še dolga leta kakovostno služila.

  Roltek ima na voljo lastne izkušene in usposobljene monterske ekipe, ki poskrbijo za celotno storitev in vam zagotovijo kvalitetno vgradnjo. Povprašajte naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem svetovali in vas vodili skozi celoten proces – od nakupa pa do vgradnje.

  Galerija