NADOKENSKE ROLETE

Tukaj smo, da vam pomagamo

Nadokenske rolete so odlična izbira za novogradnje in sanacije, saj se sistem skupaj z oknom montira v pripravljeno odprtino. Kontaktirajte nas za več informacij in individualno ponudbo.

Nadokenske rolete

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  ELEGANTEN IZGLED IN VISOKA IZOLATIVNOST

  Poleg dejstva, da jih je mogoče skupaj z oknom vgraditi v okensko odprtino, nadokenske rolete odlikujeta tudi odlična izolacija (tako toplotna, kot tudi zvočna).  Nadokenska roleta je odlična izbira tako za zasebne, kot javne objekte, na voljo pa je v več različicah.

  Izbirate lahko med sistemi s plastičnimi omaricami iz več komornih profilov, na voljo pa je izolacija s stiroporom ali posebno poliuretansko peno. Nadokenske rolete lahko pri večini sistemov nadgradite tudi z dodatkom integriranega komarnika.

  nadokenska roleta

  CERTIFICIRANI PRODUKTI

  Na vaše nove izdelke vam nudimo 5 let garancije.

  ENERGETSKA UČINKOVITOST

  Z vgradnjo naših izdelkov lahko poskrbite za do kar 30% prihranka energije pri ogrevanju vašega prostora.

  VARNOST

  NAdokenske rolete vaš prostor ščitijo tako pred poškodbami stekla, kot tudi pred vlomi morebitnih vlomilcev.

  ZAŠČITA PRED VREMENSKIMI VPLIVI

  Nadokenske rolete poskrbijo, da je vaš prostor zaščiten pred različnimi vremenskimi vplivi, vročino in bleščanjem.

  ENOSTAVNA NADGRADNJA

  Z vgradnjo integriranega komarnika vas lahko nadokenska roleta brani tudi pred vdorom nezaželenih insektov.

  IZDELAVA PO MERI

  Zaupajte nas svoje želje in poskrbeli bomo, da bodo nadokenske rolete izdelane v dimenzijah in barvah, ki bodo ustrezale vašim prostorom.


  KARO NADOKENSKE ROLETE

  Pri multifunkcionalnem sistemu nadokenskih rolet KARO so vam na voljo številne variacije. Z dvema izvedbama servisnega pokrova se sistem lahko prilagaja različnim objektom in situacijam. Z dodatkom integriranega komarnika (vgradite ga lahko ob montaži ali pa ga dodate naknadno) lahko svoj prostor učinkovito obranite pred nadležnimi insekti. Omarica sistema KARO iz dvo-komornih profilov je stabilna, izolativna in zadrži veliko zunanjega hrupa.

  W/M2K TOPLOTNA PREHODNOST: 0.60
  VELIKOST OMARIC: 2
  BARVNE KOMBINACIJE: 168


  SISTEM PURO 2.XR - NADOKENSKE ROLETE

  Nov in izboljšan sistem rolet PURO 2.XR se ponaša z odličnimi izolativnimi lastnostmi, nižja omarica pa poskrbi, da se prostor še bolj zapolni s svetlobo. Zaradi posebnega materiala iz katerega je izdelana omarica je notranji del stabilen in popolnoma zaprt.

  Gre za edini nadokenski sistem rolet, kjer je servisna odprtina dostopna iz zunanje strani, omarica v notranjosti pa je popolnoma zaprta, zato sistem nudi najboljšo toplotno izolativnost na trgu.

  PURO 2.XR sistem omogoča tudi vgradnjo integriranega komarnika, ki ga lahko dodate med samo vgradnjo, ali pa se zanj odločite naknadno.

  Ker je omarica nadokenske rolete izdelana iz trdne poliuretanske pene, je izjemno lahka ter ne trohni, plesni ali zadržuje neprijetnih vonjav. Poleg tega je v omarico možno vgraditi tudi žaluzije, kar omogoča kombiniranje obeh vrst senčil na istem objektu.

  W/M2K TOPLOTNA PREHODNOST: 0.42
  VELIKOST OMARIC: 7
  TIPI LAMEL: 7


  SISTEM RA.3 - NADOKENSKE ROLETE

  Nadokenske rolete sistema RA.3 so odlična izbira za vse, ki so želijo roletnega sistema visoke kakovosti, vendar ne potrebujejo integriranih komarnikov. Vodila so na voljo v različnih materialih, priporočamo pa, da izberete aluminijasta, ki bodo bolj odporna na različne vremenske vplive. Tako kot pri drugih nadokenskih sistemih se sistem RA.3 skupaj z oknom vgradi v pripravljeno odprtino. Še dodatno prednost predstavlja pokrov na spodnji strani omarice, ki poskrbi, da omarica v prostoru ni vidna in jo lahko enostavno pokrijemo z ometom.

  W/M2K TEMPERATURNI FAKTOR: 0.70
  VELIKOSTI OMARIC: 2
  TIPI LAMEL: 4


  SISTEM RA.2 - NADOKENSKE ROLETE

  Nadokenska roleta sistema RA.2 je odlična izbira za vse, ki so želijo roletnega sistema visoke kakovosti, vendar ne potrebujejo integriranih komarnikov. Omarica tega roletnega sistema je narejena iz dvo-komornih PVC profilov ter izolirana s stiroporom. Na voljo so tako vodila iz plastike, kot tudi aluminijasta vodila – priporočamo vam, da izberete tiste iz aluminija, ki so najbolj odporne na vremenske vplive. Omarico nadokenske rolete sistema RA.2 se skupaj z oknom vgradi v odprtino, zaradi servisnega pokrova na sprednji notranji strani pa je omarica delno vidna v prostoru. Če želite, da je vgrajena omarica popolnoma skrita pod ometom, rajši izberite katerega izmed drugih sistemov.

  W/M2K TEMPERATURNI FAKTOR: 0.70
  VELIKOSTI OMARIC: 3
  BARVE LAMEL: 19

  Da bi svoj prostor poleg senčenja še dodatno zaščitili pred vdorom nadležnih insektov se lahko odločite za vgradnjo  integriranega komarnika. Kadar ga ne potrebujete lahko komarnik enostavno navijete v omarico nadokenske rolete, kjer bo popolnoma skrit pred pogledi.

  Kontaktirajte nas in se pri naših prodajalcih pozanimajte, kateri sistemi omogočajo (naknadno) vgradnjo integriranega komarnika.

  Pri sistemu KARO in sistemu RA.3 so kotne deljene zaključne letve standardizirane in kadar je to potrebno, omogočajo enostaven vpogled v mehanizem skozi servisno odprtino. Za več svetlobe v prostoru se pri sistemu nadokenske rolete PURO 2.XR ravna standardna zaključna letev v celoti skrije in tako poskrbi za več svetlobe v prostoru.

  Pri energetsko varčni gradnji je pomembno, da je poraba energije pri bivanju kar se da nizka. Pri tem se odlično izkaže nadokenska roleta ROLTEK, ki z dobro izolirano omarico in spuščenim lamelnim plaščem preprečuje izgube energije skozi okna.

  Da bi zagotovili enakomerno in udobno premikanje lamelnega plašča je pomembno, da izberemo čim bolj kakovostna vodila. Le ta lahko prilagodimo dimenzijam vaših okenskih polic (poševen odrez ali izsek). Na voljo so aluminijasta vodila v poljubnih odtenkih RAL lestvice, pri PVC vodilih pa je na voljo barvna dodelava z dekorativno folijo.

  Za usklajen videz vašega objekta smo poskrbeli, da so omarice za nadokenske rolete na voljo v različnih odtenkih. PVC omarice lahko dodelamo z različnimi barvnimi dekorji, ali pa omarici dodamo aluminijasto masko poljubnega odtenka.

  Želite v svoj objekt vgraditi različne tipe senčil? Nadokenska roleta sistema PURO 2.XR, ki je narejena iz poliuretanske pene vam omogoča, da vanjo vgradite žaluzije ali rolete in je zato idealna za vse, ki želijo na svojem objektu kombinirati različna senčila.

  Nadokenska roleta za večjo varnost vašega doma

  Če izberete varnostni paket, ki vključuje ojačano zaključno lete, skrite vijake na vodili in zaščito pred dvigovanjem lamelnega plašča lahko svoj dom še dodatno zaščitite pred morebitnimi nezaželenimi vsiljivci. Nadokenske rolete Roltek so zato učinkovita rešitev, ki hkrati posrbi za dobro senčenje, zaščito pred različnimi zunanjimi vplivi, zvoki in nepovabljenimi gosti. Zaradi svoje prilagodljivosti in številnih barvnih kombinacij lahko vedno poskrbimo, da se bodo nadokenske rolete popolnoma skladale z celotnim izgledom vašega objekta in vam dolga leta dobro služile.

  Galerija