POŠEVNE ROLETE

Tukaj smo, da vam pomagamo

Če potrebujete učinkovito rešitev za senčenje oken nepravilnih oblik so fleksibilne poševne rolete idealna izbira. Odlikujejo jih visoka stabilnost in odlične energetske lastnosti.

Poševne rolete

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

  FLEKSIBILNE REŠITVE ZA SENČENJE OKEN NEPRAVILNIH OBLIK

  Podjetje Roltek vam ponuja tudi rešitve za senčenje asimetričnih oken. Poševne rolete poskrbijo, da je vaš prostor zaščiten pred vremenskimi vplici, hrupom in mrazom tudi, če se odločite za okna nepravilnih oblik. Aluminijasti lamelni plašči poskrbijo, da svetloba ne vdira v prostor in roletam zagotavljajo odlične energetske lastnosti.


  CERTIFICIRANI PRODUKTI

  Na vaše nove izdelke vam nudimo 5 let garancije.

  ENERGETSKA UČINKOVITOST

  Z vgradnjo naših izdelkov lahko poskrbite za do kar 30% prihranka energije pri ogrevanju vašega prostora.

  VARNOST

  Rolete vaš prostor ščitijo tako pred poškodbami stekla, kot tudi pred vlomi morebitnih vlomilcev.

  ZAŠČITA PRED VREMENSKIMI VPLIVI

  Rolete poskrbijo, da je vaš prostor zaščiten pred različnimi vremenskimi vplivi, vročino in bleščanjem.

  ENOSTAVNA NADGRADNJA

  Z vgradnjo integriranega komarnika vas lahko rolete branijo tudi pred vdorom nezaželenih insektov.

  IZDELAVA PO MERI

  Zaupajte nas svoje želje in poskrbeli bomo, da bodo rolete izdelane v dimenzijah in barvah, ki bodo ustrezale vašim prostorom.


  POŠEVNE ROLETE TRENDO-PENTO

  Poševne rolete TRENDO-PENTO so primerne za zaključene objekte, lahko pa se vgradijo tudi ob sanacijah ali pri novogradnjah. Petkotna omarica izdelana in ekstrudiranega aluminija je kljub poševni obliki trdna in stabilna. Odlikuje jih standardno motorno upravljanje, ki omogoča tudi avtomatizacijo sistema z daljinci in stikali na časovno uro.

  VELIKOSTI OMARIC: 5
  BARVE LAMEL: 17
  MAX. ŠIRINA (cm): 250


  SISTEM ROLET TRENDO-QUADRO

  Sistem poševne rolete TRENDO-QUADRO je primeren tako za zaključene objekte, kot tudi novogradnje in sanacije. Ker je omarica izdelana in ekstrudiranega aluminija je zanesljiva, trdna in stabilna. Na voljo je standardno motorno upravljanje (sistem lahko avtomatizirate z daljincem ali stikali s časovno uro). Izgled rolet lahko prilagodite vašemu objektu, saj je sistem dobavljiv v različnih odtenkih omarice in barvah lamel.

  VELIKOSTI OMARIC: 5
  BARVE LAMEL: 17
  MAX. VIŠINA (cm): 300


  ROLETNI SISTEM TRENDO-RONDO

  Aluminijasti roletni sistem TRENDO-RONDO je zaradi polkrožne oblike omarice dobra izbira za tiste, ki so jim bolj pri srcu zaobljene oblike. Primerjen je tako za obstoječe objekte, kot tudi sanacije in novogradnje. Gre za trajne in tehnološko dovršene rešitve za senčenje vašega objekta. Poševne rolete TRENDO-RONDO zaradi svoje oblike omogočajo dobro odvodnjavanje in so priporočljive na lokacijah, kjer na omarico lahko pada dež. Omarica je kljub svoji obliki izjemno stabilna in trdna, za kar poskrbi izdelava iz ekstrudiranega aluminija. Možno je tudi avtomatiziramo motorno upravljanje, s pomočjo stikal s časovno uro ali daljinca.

  VELIKOSTI OMARIC: 5
  BARV LAMEL: 17
  MINIMALNA ŠIRINA (cm): 90

  Poševne rolete nudijo praktične rešitve za senčenje objekta z okni nepravilnih oblik. Kontaktirajte nas in naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri pravega sistema senčenja, ki bo najbolj ustrezal vašemu objektu.

  Sistemi TRENDO se ponašajo z standardnimi vgrajenimi lamelami ALU 37 iz aluminija. Vašemu prostoru nudijo zanesljivo zaščit pred vročino, svetlobo in izboljšano varnost pred morebitnimi vlomilci.

  Poševne rolete sistema TRENDO so opremljene s standardnim motornim pogonom. Sistem se uporablja s stikalom, možno pa je tudi daljinsko upravljanje ali pa nadgradnja na inteligentno upravljanje s pametnim telefonom.

  Omarice, vodila in zaključne letve sistema TRENDO so na voljo v številnih modernih odtenkih. Pestra izbira barv vam omogoča, da izberete barvno kombinacijo, ki bo najbolj ustrezala izgledu vašega objekta.

  Da bi zagotovili maksimalno varnost, stabilnost in trajnost so omarice sistema TRENDO izdelane iz prašno barvanega ekstrudiranega aluminija.

  Kakovostna montaža

  Nikakor ne smemo pozabiti, da izbira pravih senčil še ni dovolj. Kakovostna montaža je ključnega pomena, saj poskrbi za pravilno rešen detajl stika senčilo-okno-fasada in poskrbi, da vam bodo senčila še dolga leta kakovostno služila.

  Roltek ima na voljo lastne izkušene in usposobljene monterske ekipe, ki poskrbijo za celotno storitev in vam zagotovijo kvalitetno vgradnjo. Povprašajte naše strokovnjake, ki vam bodo z veseljem svetovali in vas vodili skozi celoten proces – od nakupa pa do vgradnje.

  Galerija