O nas

Popolna izbira za vaš naslednji projekt

Mi smo ROLTEK, razvijamoustvarjamonačrtujemomontiramo senčila

Smo vodilni proizvajalci senčil na našem trgu in za svoje kupce izdelujemo izdelke, ki popolnoma ustrezajo njihovim željam in potrebam. Da bi vam zagotovili popolno udobje bivanja vas podpiramo na vsakem koraku – od idej in želja pa do same vgradnje senčil.

NAŠE POSLANSTVO

Na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja želimo svojim kupcem omogočiti celovite rešitve, ki jim bodo omogočale trajno, varno, udobno in estetsko bivanje. Skrbimo za boljši jutri, zato uporabljamo okolju prijazne materiale in procese.

NAŠA VIZIJA

Svojim kupcem želimo ponuditi najbolj kvalitetne in funkcionalne izdelke, ne glede na zahtevnost projekta. Naša senčila združujejo funkcionalnost in estetiko ter predstavljajo popoln zaključni element vsakega prostora.

ZAKAJ IZBRATI NAS

Vsi zaposleni v našem podjetju so mojstri svoje stroke, ki stremijo k temu, da za stranko poiščejo in izdelajo najbolj optimalne rešitve. Veliko pozornosti dajemo a detajle in poskrbimo, da je vsak zaključen projekt narejen v skladu z željami kupca.
0
+
Zadovoljnjih strank
0
Let v obratovanju
0
Prodajni saloni
0
Države

Kdo smo

Hitro rastoče družinsko podjetje Roltek je vodilni proizvajalec senčil v Sloveniji.

Z lastno proizvodnjo in dobro razvito prodajno mrežo po srednji Evropi je podjetje trendsetter na področju izdelave kakovostnih, funkcionalnih ter okolju prijaznih rešitev za senčenje doma.